Legemaat Buiteninrichting is thuis in allerlei vormen en toepassingen van straatwerk

Legemaat Buiteninrichting is thuis in allerlei vormen en toepassingen van straatwerk. Een intiem paadje door uw tuin, een zonnig terras, een solide oprit: we maken het voor u. Indien gewenst vervaardigen we het straatwerk van uw terras onkruidvrij, door de tegels te voegen. Deze voegen kunnen we ten behoeve van goede afwatering waterdoorlatend maken.

Wij garanderen, wanneer wij het straatwerk van begin tot eind zelf verzorgen, de hoogst haalbare kwaliteit van afwatering. Dat betekent dat ook bij zware buien, die steeds vaker voorkomen, het water goed wegstroomt.

Legemaat Buiteninrichting werkt met een vaste leverancier voor straatwerk. In de showtuin van deze leverancier kunt u zelf uw favoriete stenen en tegels bij elkaar zoeken. Wij zorgen er vervolgens voor dat ze een mooi plekje in uw buiteninrichting krijgen.

Grond gevoelig voor verzakking?

In gebieden waar de grond gevoelig is voor verzakking, werken wij met creatieve maar gedegen oplossingen. Onder uw terras leggen we bijvoorbeeld een ondergrond die we afdekken met zand. De verzakking van het terras, waartegen op langere termijn helaas niets te doen is, zal zich heel gelijkmatig voltrekken. Daardoor blijft uw terras toch lang intact.