Buitengewoon ingericht

Legemaat Buiteninrichting is een veelzijdig specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, grondwerk en straatwerk. Of het nu gaat om een eenvoudige tuin of een meer specialistische buiteninrichting, van ontwerp tot oplevering kunt u op ons rekenen. Samen genieten we er enorm van om met natuurlijke en groene materialen uw buiteninrichting naar een hoger niveau te tillen.

Het is onze droom uw buiteninrichting zo vorm te geven, dat die een vloeiend geheel of juist een prettig contrast vormt met uw binneninrichting. Pas als u over dat geheel tevreden bent – de lijnen, de opbouw, de beplanting, de kleuren, de verlichting, de beregening, de borders, het gazon – zeggen wij: het is buitengewoon ingericht. Met andere woorden: dan gaan wij tevreden naar huis.

Het team achter Legemaat Buiteninrichting

Het hoveniersvak is veelzijdig. Om u optimaal van dienst te zijn, beschikken we bij Legemaat Buiteninrichting over specialisten met ieder hun eigen expertise. Wij verzorgen groenprojecten van ontwerp naar aanleg tot en met tuinonderhoud.

Gerrald Legemaat

Gerrald Legemaat
Eigenaar

Aalbert Jan de Bruijn

Aalbert Jan de Bruijn
Werkvoorbereider

Jaap Methorst

Jaap Methorst
Hovenier / grondwerker

Marinus Klok

Marinus Klok
Hovenier / grondwerker

Rick Albers

Rick Albers
Hovenier

Bernhard Verdouw

Bernhard Verdouw
Leerling hovenier