Buitengewoon ingericht

Legemaat Buiteninrichting is een veelzijdig specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, grondwerk en straatwerk. Of het nu gaat om een eenvoudige tuin of een meer specialistische buiteninrichting, van ontwerp tot oplevering kunt u op ons rekenen. Samen genieten we er enorm van om met natuurlijke en groene materialen uw buiteninrichting naar een hoger niveau te tillen.

Het is onze droom uw buiteninrichting zo vorm te geven, dat die een vloeiend geheel of juist een prettig contrast vormt met uw binneninrichting. Pas als u over dat geheel tevreden bent – de lijnen, de opbouw, de beplanting, de kleuren, de verlichting, de beregening, de borders, het gazon – zeggen wij: het is buitengewoon ingericht. Met andere woorden: dan gaan wij tevreden naar huis.

Gerrald Legemaat, Eigenaar

Ons verhaal in een tijdlijn

Hoe Legemaat Buiteninrichting begon met een kar achter een fiets en uitgroeide tot een volwaardige onderneming.

Tot 2017

<h2>Jong geleerd</h2>

Jong geleerd

Als kind was ik al bezig met tuingereedschap en buiteninrichtingen. Het tuingereedschap is gebleven en de kleine jongen werd een zelfstandige ondernemer die tegenwoordig zijn kleine gereedschap heeft ingeruild voor groter materiaal.

Vanaf 2017

<h2>Eindelijk...</h2>

Eindelijk...

Op een dag was het dan zover: ik schreef Legemaat Buiteninrichting in bij de Kamer van Koophandel. Nu wordt het serieus.

2020

<h2>Droom wordt werkelijkheid</h2>

Droom wordt werkelijkheid

Altijd heb ik ervan gedroomd om als zelfstandig ondernemer de mooiste buiteninrichtingen te verzorgen. Mij hoort u niet meer klagen.

Eigen kwekerij als showroom

 

Legemaat Buiteninrichting beschikt over een eigen kwekerij, waar de groene bestsellers (denk bijvoorbeeld aan taxuswolken, laurier, diverse siergrassen en vaste planten) door onszelf worden gekweekt en verzorgd. Op die manier kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Op afspraak kunt u er, samen met ons, uw eigen beplanting uitzoeken.